Strandgata 70, 3340 Åmot

AkuNova

thumbnail

AkuNova

AkuNova er et akupunktursystem som virker via nervesystemet. I og omkring alle ledd finnes det punkter som behandler smerter, øye- og øreproblemer og kroniske lidelser.

Hvert minste ledd i kroppen utgjør et mikrosystem. AkuNova har innvirkning på kroppens egen helbredelsesprosess.

Denne formen for akupunktur ble oppdaget av akupunktøren John Boel fra Danmark på 1990 tallet. På verdenskongressen i Colombo i januar 2000 ble metoden presentert for første gang. Og John Boel ble kåret til århundrets akupunktør.

En sunn og frisk kropp helbreder seg selv hele tiden. Denne naturlige helbredelsesprosessen kan hemmes av blant annet; arvelige faktorer, forgiftning, stråler, alvorlig skade, traume, virus og bakterier og mangel på mikro-næringsstoffer.

AkuNova brukes for å gjenopprette den naturlige helbredelses-prosessen. Ved mangel på mikronæringsstoffer, som er en viktig del av ernæringen, vil man ikke kunne hjelpes fullt ut. Mikronæringsstoffer refereres her som vitaminer og mineraler. Mikronæringsstoffene fungerer som enzymer, eller har viktige funksjonelle og strukturelle roller i kroppen.

Tidlig på 1900 tallet satte den amerikanske legen William H. Fitzgerald denne metoden i system.

Det er Eunice D. Ingham modell som brukes i den soneterapeutiske behandlingen i dag.

shape
shape

Mangel på mikronæringsstoffer

En alvorlig mangel på mikronæringsstoffer kan føre til dårlig helse og sykdommer. AkuNova behandler årsaken til problemet – ikke symptomene.